Localitatea Moeciu de Sus găzduieşte sâmbăta aceasta Cupa de Os din Valea Mălăieşti şi concursul de Alergare Montană „EcoMarathon”
Localitatea Moeciu de Sus gazduieste sambata aceasta Cupa de Os din Valea Malaiesti si concursul de Alergare Montana „EcoMarathon”

Localitatea Moeciu de Sus gazduieste sambata aceasta doua evenimente importante pentru iubitorii muntelui. E vorba de Cupa de Os din Valea Malaiesti si concursul de Alergare Montana „EcoMarathon” din Moeciu de Sus. Sportivi amatori din tara si din strainatate vor veni la Brasov. Cupa de Os din Valea Malaiesti, infiintata in anii 1950, este una dintre cele mai vechi competitii sportive de schi alpin pentru amatori din Romania.

Evenimentul traditional, organizat de rasnoveni, aduna iubitori ai muntelui din Brasov, Bran, Zarnesti, Predeal, Busteni, dar si din Bucuresti sau Ploiesti, dupa cum anunta presa locala. A treia editie a concursului de alergare montana „Eco.Marathon” va aduce la start concurenti din 20 tari, din Europa, Asia si America, potrivit organizatorilor. Alergatorii desavarsiti care vor sa-si depaseasca limitele vor fi nevoiti sa parcurga 42 de km.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here