Magazinul „Leacul” va aduce bio

OFERTA. In magazinul Leacul www.leacul.ro pot fi gasite unele dintre cele mai cunoscute branduri de produse eco din lume, dar si alimente autohtone

„Sa va fie hrana leac” este sloganul care a dat numele primului magazin din Capitala cu produse ecologice.

La circa o luna de la des-chiderea propriu-zisa, pri-mul magazin exclusiv bio din Bu-curesti a fost lansat oficial ieri si a primit si nume: „Lea-cul”. „Am ales acest nume plecind de la un citat celebru: -Sa va fie hrana leac-. Ne-am gindit ca o hrana sa-natoasa si lipsita de chimicale si aditivi cum e cea ecologica este, practic, un medicament”, a declarat Dan Raileanu, proprietarul magazinului aflat linga Perla, pe Strada Hatma-nul Arbore, numarul 11.

La „Leacul” se gasesc peste 1.000 de produse certificate ecologic: piine, lactate si brinzeturi, oua, paste fainoase, cereale, vin, sucuri si siro-puri, dulceturi, conserve de legume sau pateuri vegetale. In oferta se regasesc si mincare de bebelusi, suplimente nutritive, zeci de sortimente de ceai eco, cafea, fructe confiate, seminte, dulciuri, dar si o gama larga de cosmetice si produse de ingrijire corporala naturale si bio si produse eco pentru curatirea casei.

In prima luna de la des-chidere, cele mai cautate s-au dovedit a fi ce-realele, siro-purile, sucurile, orezul, pii-nea, pateurile din soia, vinurile. „S-au vindut preponderent produsele de post. Lactatele si ouale au mers foarte bine in primele zile de la des-chidere, dar vinzarile au scazut imediat ce am intrat in post”, a explicat Raileanu. El a adaugat ca, pe an-sam-blu, vinzarile sint bune pentru in-ceput – circa 3.000-4.000 de lei pe zi.

OPTIUNI. Pe linga magazinul exclusiv bio, bucurestenii pot sa cumpere produse alimentare eco din magazinele Naturalia (Calea Mo-silor, Calea Floreasca si orasul Vo-luntari), Delicateria (Strada Mihai Emi-nescu, Dorobanti si Carrefour Feeria), Ki-Life (Piata Amzei), dar si din marile lanturi de supermarketuri si hipermarketuri. De asemenea, maga-zinul Natural Paris (Calea Grivitei numarul 33) are in oferta doar cosmetice naturale, bio. Astfel de produse se gasesc si in magazinele Beautik.

Sursa: Jurnalul National

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *