McDonald”s va incarca gratuit vehiculele electrice ale clientilor

Proprietarul unui restaurant McDonald’s din America va incarca gratuit vehiculele electrice ale clientilor. Politica s-ar putea extinde la intreaga retea de restaurante fast-food din America.

mcdonalds
Un restaurant McDonald”s din Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii, a inceput noua politica a companiei privind vehiculele electrice. Mai exact, restaurantul fast-food va reincarca gratuit vehiculele electrice ale clientilor, prin intermediul statiilor de incarcare din parcarile acestora. Desi restaurantul in cauza apartine unui intreprinzator privat, ne putem astepta ca majoritatea detinatorilor de franciza McDonald”s sa implementeze aceasta facilitate.

Restaurantele McDonald”s din Suedia vor aplica si ele o politica similara, tehnologia folosita in cele doua tari in materia de incarcare a vehiculelor electrice fiind identica. Prin aceasta miscare de marketing, lantul de restaurante isi va mari numarul de clienti si va avea si o imagine mai ecologica. Bineinteles, reteaua de statii de incarcare va fi implementata treptat.

Sursa: Automarket

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente