Miere, aloe si jucarii ecologice in „Tara lu” Mos Craciun”

Miere, aloe si jucarii ecologice in "Tara lu

17 agenti economici din judetul Giurgiu si o firma din Bulgaria si-au expus astazi produsele la Galeriile de Arta din centrul municipiului, in cadrul unui targ de sezon organizat de Centrul de Afaceri Transfrontalier ” Danubius” Giurgiu.

” Tara lu” Mos Craciun” este denumit evenimentul, ajuns la cea de-a doua editie, care ramane deschis pana duminica inclusiv. Giurgiuvenii vor gasi la standurile amenajate in incinta Galeriilor de Arta, zeci de tipuri de produse, majoritatea tocmai bune de asezat sub brad in noaptea de Ajun sub forma de cadouri.
Producatorii din Giurgiu au venit la targ cu jucarii, precum papusi, ursi de plus, robotei, masinute, preturile fiind cuprinse intre 8 si 50 de lei.

De asemenea, la targul de cadouri pot fi cumparate aranjamente florale, cosmetice pe baza de aloe vera, vinuri romanesti, dar si fursecuri, ciocolata si cozonaci. Bulgarii au adus din Ruse jucarii ecologice, fiind vorba despre puzzle-uri, obiecte de joaca pentru copii foarte mici, toate din lemn, si fiind colorate cu o vopsea ce nu este toxica.

Vin fiert si fructe cu ciocolata

Atractia principala a evenimentului pare a fi standul cu produse apicole. In „Tara lu”Mos craciun”, giurgiuvenii pot cumpara miere de albine, miere cu alune, cu nuca, crema de miere, polen, miere cu catina, tinctura de propolis, ale caror preturi variaza intre 7 si 20 de lei, in functie de soi si de cantitate.

In plus, toti cei care trec pragul targului in aceste trei zile, vor putea gusta fructe cu ciocolata chiar din fantana de ciocolata amenajata in incinta galeriilor si vor putea servi o cana cu vin fiert.

” Acest targ isi propune sa aduca sub acelasi acoperis o gama variata de produse de calitate si cadouri pentru sarbatorile de iarna. Totodata, este o oportunitate pentru agentii economici din Giurgiu si Ruse de a-si promova afacerile, produsele”, ne-a spus directorul Centrului de Afaceri „Danubius”, Clara Marculescu.

Targul ” Tara lu” Mos Craciun” este deschis intre orele 09.00 si 18.00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *