Oradenii asteptati la cabinetul lui Tokes, cu donatii pentru victimele accidentului ecologic din Ungaria

  0
  662
  Tokes Mate
  Tokes Mate
  Tokes Mate
  Tokes Mate

  Tokes Mate, fiul lui Tokes Laszlo, vicepresedintelui Parlamentului European, a organizat meciul de gala cu ocazia aniversarii a 100 de ani de la infiintarea Clubului Atletic Oradea, singurul club de fotbal care a castigat atat campionatul din Ungaria , cat si pe cel din Romania.

  Toti banii obtinuti prin meciul de gala organizat de Tokes Laszlo si fiul sau vor ajunge in Ungaria

  Fiul lui Tokes Laszlo organizeaza un meci de gala cu fostele glorii din Ardeal si Ungaria

  Tokes Mate a anuntat ca banii stransi din vanzarea biletelor vor fi donati victimelor accidentului ecologic din Ungaria. Organizatorii au estimate ca la eveniment au participat in jur de 3.500 de oameni, insa din cauza imbulzelii create la intrarea pe stadion nu toata lumea a platit biletul. Prin urmare, organizatorii ii invita pe oradenii care vor sa contribuie la ajutorarea victimelor din tara vecina, sa faca donatii. Banii pot fi donati la cabinetul europarlamentarului Tokes Laszlo, de pe strada Jean Calvin, din Oradea, de luni pana vineri, intre orele 9.00-16.00.

  Tokes Mate a anuntat ca in urma meciului de gala s-au strans 21.000 de lei. „Se pot inca dona sume pentru sinistrati, pana saptamana viitoare, cand vom trimite banii”, a declarat Orban Mihaly, presedintele regional al Consiliului National al Maghiarilor din Romania (CNMT). Organizatorii se asteptau la 11.000 de spectator. Biletul a costat 7 lei.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.