Oradenii pasionati de gradinarit in jurul blocului sunt invitati sa-si inscrie „produsele” in concurs

Oradenii pasionati de gradinarit in jurul blocului sunt invitati sa-si inscrie „produsele” in concurs

In cadrul campaniei Umbrela verde se acorda premii pentru gospodarii de la bloc.

Oradenii pasionati de gradinarit in jurul blocului sunt invitati sa-si inscrie „produsele” in concurs, miza fiind un un foisor de gradina, pentru locul I, o masina de tuns iarba pentru locul II si un set de gradinarit, pentru locul III. Concursul intitulat „Spatii verzi de care suntem mandri” se deruleaza in cadrul campaniei „Umbrela Verde”, ajunsa la Oradea ca urmare a castigarii titlului de „Capitala Verde a Romaniei” de catre municipiu.
De altfel, decernarea titlului s-a consumat sambata, in cadrul unei manifestari cu muzica si concursuri. Trofeul i-a fost inmanat primarului Ilie Bolojan de catre moderatorul Mihai Morar.

Se noteaza

Concursul a luat startul pe 1 iunie si se incheie pe 15 iunie. Oradenii sunt invitati sa demonstreze cat sunt de gospodari. Pentru a demonstra acest lucru, ei sunt incurajati sa-si amenajeze cat mai frumos spatiile verzi din fata blocurilor, sa le fotografieze si sa le inscrie in concurs, trimitand pozele pe adresa de mail [email protected], se arata intr-un comunicat al Primariei.
Juriul concursului, format din primarul Ilie Bolojan, reprezentanti ai autoritatilor de mediu si membri ai echipei Umbrela Verde va acorda o nota cuprinsa intre 1 si 10 fiecarui spatiu verde inscris in concurs, iar primii clasati vor fi vizitati de comisie. Castigatorii vor primi produsele promise dar, pe langa aceste premii, vor fi oferite si unele speciale pentru acele spatii verzi care vor impresiona membrii juriului.
Ellie White, ROA si Grasu XXL – concert in Capitala Verde a Romaniei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *