Petrom da startul in campionatul de plantare din „Tara lui Andrei”

  0
  614

  Petrom organizeaza, simbata, 13 noiembrie, a doua etapa a campaniei „Plantare din Tara lui Andrei”, la Moinesti. Campania a consumat, insa, ieri, 4 noiembrie, o etapa intermediara, cind redactia Ziarului de Bacau a fost inverzita la propriu, de o multime de ghivece cu superbe plante ornamentale, daruite intregii echipe a ziarului de compania Petrom. Dis-de-dimineata, putin peste ora 6,00, o masina a companiei a parcat la peronul din fata redactiei, de unde am descarcat ghivecele de Schefflera, Hibiscus si Ficus Kinki – o urpriza pentru toti membrii redactie la inceperea zilei de lucru. Gestul celor de la Petrom a fost o inedita invitatie la campania de impadurire de la Moinesti, pe care am acceptat-o incorpore. Pe Dealul Osoiu, vor fi impadurite, astfel, peste patru hectare de teren, cu ajutorul locuitorilor din Moinesti, dar si a voluntarilor Tara lui Andrei. „Toamna aceasta – ne-a transmis Mona Nicolici, CSR Communication Manager la Petrom – Tara lui Andrei vine sa ajute comunitatea sa rezolve problema alunecarilor de teren din zona, dar si sa intareasca spiritul civic prin implicarea moinestenilor in actiuni de voluntariat”.

  De la 1 noiembrie, moinestenii s-au organizat in doua echipe – Nord si Sud – si vor lupta, pe 13 noiembrie, pentru titlul de Campioni ai plantarii, unde isi vor testa iscusinta si rapiditatea in plantarea de copaci, dar si spiritul de echipa. In Moinesti au fost instalate doua puncte de inscriere, in Parcul Central si pe Strada Capitan Pavel Zaganescu, zona market Euroving. Un panou amplasat la centrul de inscriere din Parcul Central contorizeaza, zilnic, numarul celor care se inscriu in competitie si arata care este situatia pe echipe. Toti cei din afara Moinestiului care doresc sa devina campioni ai plantarii se pot inscrie ca voluntari pe site-ul http://plantare.taraluiandrei.ro.
  Pe tot parcursul zilei de simbata, 13 noiembrie, Ionut Iftimoaie va incuraja cele doua echipe si va desemna, la sfirsitul zilei de plantare, Campionii Moinestiului. Seara, toti voluntarii sint invitati la un concert Voltaj, linga Primaria Moinesti.
  A doua plantare din Tara lui Andrei este organizata impreuna cu ONG-ul MaiMultVerde si Primaria Moinesti.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.