Pompierii de la ziua curateniei au reusit sa adune peste 500 de saci cu deseuri

210 voluntari, ofiteri si subofiteri din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad au participat la ziua curateniei in Arad, Sebis, Prunisor, Ignesti, Gurahont, Barzava, Savarsin, Lipova, Ineu, Chisineu Cris, Socodor.

Pe parcursul celor cateva ore de activitate, cadrele ISU Arad au reusit sa adune 515 saci menajeri a cate 120 de litri fiecare. Punctual, pompierii au actionat in urmatoarele locatii: pe Malul Muresului, strada Marului si in zona Aeroportului International Arad.

” La Sebis au intervenit 60 de voluntar care au curatat padurea Ignesti si zone din Sebis si Prunisor, la Gurahont, 46 de voluntari au actionat pe malul Crisului Alb, la Barzava, pe Valea Muresului, in parcarile dintre Savarsin si Lipova s-a adunat 50 de saci, in Ineu a fost curatata centura Ineului, zona de nord si albia Crisului Alb iar in Chisineu Cris, voluntarii au actionat pe marginea DN 79A intre Cris si Socodor si pe marginea drumului care leaga orasul de Sintea Mare”, a declarat Sorina Ambrus, purtator de cuvant la ISU Arad.

Cadrele ISU au luat parte la campania „Let s do it, Romania!” sub sigla Asociatiei „Pompierul” Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *