Primul magazin din lume cu produse gratuite, vegane si organice.

0
968

Ridicarea nivelului spiritual individual si general.

Este evident ca una dintre caracteristicile nivelului spiritual individual este felul, tipul alimentatiei.  Este demonstrat stiintific ca o hrana de tip animal accelereaza divizarea celulei umane (imbatrinirea), fortind-o, astfel, la o inmultire artificial marita in care sansa unei divizari eronate este proportional crescuta. De aici bolile, care pot incepe cu banala durere de cap si pot ajunge la cele mai complicate, diverse si complexe. Este, deci, evident ca o alimentatie bazata exclusiv pe proteina vegetala, bine chibzuita si echilibrata, elimina din start posibilitatea tuturor acestor manifestari.

Chiar si din punct de vedere spiritual o hrana de tip vegan reflecta evolutia, dezvoltarea sufleteasca a unei persoane. Doar cei care sunt capabili sa isi infrineze obiceiurile si asa zisele „traditii”, cei care pot sa isi stapineasca emotiile pot sa se schimbe si sa adopte o astfel de alimentatie.

Pe de alta parte, sistemul monetar actual, cu tot ce a nascut ca institutii, este evident depasit de cresterea vibratiei, a nivelului spiritual general. Tot ceea ce este exterior corpului fizic uman (si in special ceva realizat de om, cum sunt banii) si care creaza, intr-o masura mai mare sau mai mica, adictie, dependenta este o bariera in calea integrarii spirituale holistice.
Acest sistem monetar este aplicarea perfecta a dictonului „divide et impera”.
Acest sistem monetar este o rusine pentru societatea umana si denota caracterul primitiv al spiritualitatii sale.
Este timpul sa renuntam la el, ACUM!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.