Proiectul educational „Terra, suntem copiii tai“

  0
  504
  Proiectul educaţional „Terra, suntem copiii tăi“
  Proiectul educational „Terra, suntem copiii tai“

  Elevi din 21 de unitati de invatamant din judet, alaturi de cadrele didactice, au participat, ieri, la o actiune de selectare si colectare a deseurilor, denumita „Marea colectare“. Actiunea s-a desfasurat in cadrul celei de-a III-a editii a proiectului educational „Terra, suntem copiii tai“.
  Actiunea i-a implicat atat pe elevi cat si pe parintii acestora si cadrele didactice, toti fiind sustinuti de directorii unitatilor de invatamant implicate. Cu totii au adunat hartiile, peturile, dar si alte deseuri aruncate la voia intamplarii. Proiectul a fost coordonat de profesorii Nicoleta Avram, Violeta Gisculescu si directorul Gradinitei nr. 1 din Focsani, Mariana Calin.

  Activitatea „Marea colectare“ ce s-a desfasurat ieri, in cadrul celei de-a III-a editii a proiectului educational „Terra, suntem copiii tai“, are ca parteneri Casa Corpului Didactic „Simion Mehedinti“ din Focsani, Bi-blioteca Judeteana „Duiliu Zamfirescu“, Remat Vrancea si Divoriprest, firme care au sponsorizat actiunea si au asigurat consultanta pe teme de mediu.
  Proiectul se va incheia cu un concurs pentru elevi si o sesiune de comunicari pentru cadre didactice, care vor avea loc pe 19 mai.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.