Reactoarele nucleare – o amenintare costisitoare

  0
  487

  Marti 14 decembrie, ora 11, in Bucuresti – Parcul Tineretului, in zona dinspre liceul Gh. Sincai – douazeci de activisti vor participa la o actiune elaborata in nota Greenpeace, un protest impotriva folosirii reactoarelor nucleare.
  Este important ca romanii sa constientizeze riscurile producerii de accidente nucleare cu urmari ireversibile, prezente la oricare dintre cele peste patru sute de reactoare nucleare existente la acest moment pe glob. Trebuie sa afle ca pana la acest moment nu exista nici macar o singura solutie de stocare in siguranta a deseurilor radioactive, care raman periculoase timp de sute de mii de ani si sa mai afle ca inmultirea centralelor nucleare pe glob atrage dupa sine proliferarea armamentului nuclear.
  In aceeasi zi, grupurile locale ale Greenpeace vor derula actiuni cu acest mesaj in Alba Iulia, Arad, Bacau, Bistrita, Cluj-Napoca, Iasi, Sibiu, Targu Mures si Timisoara.
  Prin aceasta actiune de protest, Greenpeace va aminti romanilor ca activitatile nucleare pun in pericol sanatatea populatiei, mediul natural, economia si securitatea tarii.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.