RENEXPO South-East Europe – o premiera de succes

renexpoMultimea de oameni din Sala Palatului a depasit asteptarile inca din prima zi

RENEXPO ® South-East Europe, targul international pentru Energii Regenerabile si Eficienta Energetica in Constructii si Renovari, si-a deschis, in data de 19 noiembrie 2008, usile pentru prima data la Sala Palatului din Bucuresti. La ora 11 Avena Gall-Tamas, Manager de proiect in Romania si Johann Georg Rohm, Director General al Grupului REECO au deschis targul cu un discurs festiv.

Pe langa numeroase personalitati proeminente cum ar fi Mariana Radu, Director General Adjunct al Directiei Generale Implementare Politici Agricole, Tudor Constantinescu, Presedintele Agentiei Romane pentru Conservarea Energiei si Iulian Iancu, Presedinte al Comitetului National Roman al Consiliului Mondial al Energiei, au fost prezenti numerosi reprezentanti ai presei scrise , precum si 2 reprezentati ai radioului si 5 televiziuni.

Turul cu presa, ce a avut loc in la finalul deschiderii festive, a fost unul foarte folositor. Grupul condus de Avena Gall-Tamas a trecut pe langa standurile firmelor AGIMUS GmbH / ProBioPol-Consortium, TEGOLA ROMANIA SRL, Bioterpena System Ltd., Dinamic 99 Agro S.R.L si VORNADO ENERGIE SRL.

Conferintele de speciali tate au avut loc in paralel cu targ. Vizitatori din intreaga Romanie si din intreaga Europa s-au informat chiar de astazi cu privire la viitorul pietei energiei regenerabile in Romania si aprovizionarea energetica pe baza biogazului; acestia au aflat lucuri noi si despre energia obtinuta din lemn, energia solara si hidroenergie, precum si despre renovarea cladirilor vechi cu accent pe performantele energetice. Cei 55 de expozanti au fost foarte multumiti de vizitatorii din prima zi si s-au bucurat, in special, de numeroasele si interesantele discutii pe care le-au avut cu vizitatorii de specialitate ce le-au vizitat standurile.

In paralel cu targul au avut loc 2 conferinte pe tema energiei solare si eoliene. Participantii ISPE, Institutul de Studii si Proiectari Energetice, au organizat, in colaborare cu REECO, Prima Conferinta Internationala – Energia eoliana in Romania, bucurandu-se, in final, de o multime de propuneri foarte interesante. Primele doua conferinte au inregistrat un mare succes, avand un numar de 270 participanti, printre care se numara si participanti din Austria, Germania, Italia si Suedia.

Managerul proiectului, Avena Gall-Tamas: „Ma bucur foarte mult pentru acest succes si privesc plina de entuziasm spre urmatoarele doua zile ale expozitiei.”

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente