ROMENVIROTEC – Expozitie dedicata mediului inconjurator

Energia verde a costat municipalitatea aproximativ 40.000 de euro

Romexpo organizeaza in perioada 10 – 13 martie 2011 cea de-a 18-a editie a ROMENVIROTEC, expozitie internationala dedicata tehnologiilor si echipamentelor pentru protectia mediului si energii regenerabile.

Desfasurata sub patronajul Ministerului Mediului si Padurilor, care participa atat in calitate de expozant cat si in cadrul programului de conferinte, editia din acest an reuneste peste 80 de firme participante din 10 tari: China, Danemarca, Elvetia, Germania, Italia, Marea Britanie, Republica Ceha, Romania, Slovacia si Suedia.

Gradul de internationalizare al expozitiei este de 32 %, fapt care arata ca piata romaneasca prezinta interes pentru partenerii din strainatate si indica o crestere a oportunitatilor de afaceri in protectia mediului.

Deschiderea oficiala a expozitiei va avea loc joi, 10 martie 2011, orele 11:00, in Pavilionul C1-15 din cadrul Complexului Expozitional Romexpo.

Ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, va participa la deschiderea oficiala a expozitiei si la lansarea sectiunii de conferinte din cadrul targului, unde se vor dezbate peste 20 de teme de interes pe probleme de mediu precum: Managementul Deseurilor, Programe finantate pentru mediu, ce vor fi sustinute de reprezentanti ai Ministerului Mediului si Padurilor, Universitatea Politehnica Bucuresti si specialisti ai firmelor expozante.

De asemenea, Camera de Comert si Industrie a Romaniei va sustine vineri, 11 martie, in cadrul Salii Centrului de Presa, o serie de seminarii, precum „Etichetarea Ecologica – Instrument pentru Imbunatatirea Performantei de Mediu si de Afaceri”, „Sistemul Uniunii Europene de Eco-management si Audit”, „Noile provocari aduse de modificarea legislatiei europene in domeniul prevenirii si controlului integrat al poluarii” si „Arbitrajul – modalitate alternativa de solutionare a litigiilor comerciale”.

ROMEXPO impreuna cu PRIMARIA CAPITALEI si Grupul de Presa Reporter, vor organiza in cadrul expozitiei, PARCUL VERDE – Un parc in miniatura realizat pentru promovarea spatiilor verzi din orasele mari.

Program de vizitare: 10-12 martie intre orele 10:00 – 18:00

13 martie intre orele 10:00 – 16:00

Pretul biletului de intrare este de 5 RON.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *