S-a dat startul inscrierilor pe site-ul „Let’s Do It! Romania!”

S-a dat startul inscrierilor pe site-ul „Let’s Do It! Romania!”

In data de 9 aprilie 2012 s-a dat startul aplicatiei de inscriere a voluntarilor pentru Ziua Nationala a Curateniei. Oricine doreste sa participe in data de 12 mai la marea curatenie, este binevenit sa acceseze site-ul oficial „Let’s Do It! Romania”, pentru judetul Cluj si sa intre pe butonul „Inscrie-te voluntar”. Accesarea acestui buton duce la o pagina unde fiecare doritor va trebui sa isi creeze un cont in Registrului National de Deseuri – platforma Let’s do it Romania!. Aici va fi necesar sa introduca cateva date personale precum nume, prenume, adresa de email, numar de telefon si judetul de resedinta. De asemenea, pot opta pentru a fi sau nu contactat prin email despre activitatile din cadrul proiectului.

Let’s Do It, Romania! face parte din marea echipa Let’s Do It, World! care va implica peste 85 de state la nivel global in perioada 24 martie – 25 septembrie 2012 in cel mai mare eveniment de voluntariat din istoria omenirii. In 2012 Romania organizeaza curatenia nationala in aceeasi zi cu Republica Moldova, Bulgaria si Turcia – 12 mai 2012.

Proiectul are ca obiectiv final responsabilizarea sociala a comunitatii si constientizarea importantei unui mediu curat. Actiunea de curatenie la nivel national este precedata de diverse activitati si evenimente care pregatesc comunitatea in vederea atingerii scopului proiectului.

Invitam clujenii sa urmareasca noutatile accesand blogul oficial al echipei de organizare “Let’sDo It, Romania!” Cluj pe link-ul urmator: http://blog.letsdoitromania.ro/cluj/ .
Invitam clujenii sa urmareasca noutatile accesand blogul oficial al echipei de organizare “Let’s Do It, Romania!” Cluj.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente