S-a lansat proiectul „Pe urmele carnivorelor mari din rezervatia naturala Cheile Tisitei”

S-a lansat proiectul „Pe urmele carnivorelor mari din rezervatia naturala Cheile Tisitei"

Proiectul se va desfasura in perioada 20 aprilie 2012-15 septembrie 2012 si presupune realizarea primei poteci tematice din Parcul Natural Putna-Vrancea, prin care se urmareste cresterea nivelului de informare al turistilor.

Proiectul este finantat de catre Fundatia pentru Parteneriat, in colaborare cu MOL Romania, prin Programul „Spatii verzi”.

Finalizarea potecii tematice presupune montarea unor panouri si cutii informative, precum si amenajarea unor zone demonstrativ-educative, prin intermediul carora se va mari gradul de curiozitate si implicarea interactiva a turistilor in descoperirea secretelor din viata ursului, lupului si rasului din rezervatia naturala Cheile Tisitei, a Parcului Natural Putna-Vrancea.

Asociatia pentru Conservarea Diversitatii Biologice activeaza in domeniul protectiei mediului inconjurator, a conservarii diversitatii biologice si educatiei ecologice din anul 2003.

Prin intermediul proiectelor implementate pana in prezent, ACDB a sprijinit si promovat activitati de cercetare stiintifica a diversitatii biologice, de educatie ecologica in vederea sensibilizarii si constientizarii populatiei in legatura cu problemele speciilor protejate si mediului inconjurator, de protectie si conservare a florei si faunei salbatice, administrare a ariilor protejate de pe teritoriul judetului Vrancea si nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *