Salonul Ecoagricultura – Targul National al Mierii – Bucuresti, 2-4 octombrie –

0
728

apiculturaBioma Agro Ecology Co va invita sa vizitati in perioada 2-4 octombrie 2009, Salonul Ecoagricultura ce se va desfasura in cadrul celei de-a doua editii a Targului National al Mierii – Bucuresti.

Destinat expunerii de produse ecologice certificate, manifestarea expozitionala este organizata de Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, in colaborare cu Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania, pe platforma Asociatiei Crescatorilor de Albine din Romania din B-dul Ficusului nr. 42, sector 1.

In cadrul Targului cu vanzare, vor fi organizate si diferite seminarii tematice sau mese rotunde, dintre care amintim: Simpozionul „I.C.D.Apicultura „Realizari, preocupari si perspective ale cercetarii in apicultura romaneasca la 35 de ani de existen a”; Masa rotunda „Agricultura Ecologica in Romania”; Simpozion de apicultura: „Probleme actuale ale apiculturii romanesti si internat ionale” Pentru relatii suplimentare: Persoana de contact – Vasilica Onofrei, tel. 0741 706 602, 0761 621 994, e-mail: [email protected].

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.