SRTV este partenerul media principal al programului „Ziua Verde”

  0
  518

  ziua verdeZiua Verde 2009, program de educare si implicare in reciclarea DEEE (deseuri de echipamente electrice si electronice) derulat sub patronajul Ministerului Mediului, este sustinut de catre Societatea Romana de Televiziune (SRTV) in calitate de partener media principal. SRTV va asigura promovarea generala a programului si a actiunilor sale in reteaua proprie si transmiterea catre public a evenimentelor Ziua Verde 2009. In acelasi timp, SRTV va derula proiecte dedicate, comune cu Ziua Verde.

  „Ziua Verde este o campanie de interes public ale carei obiective coincid intereselor si valorilor institutiei noastre. SRTV sprijina acest program cu convingerea ca responsabilitatea fata de mediu este un atribut al cetateanului modern si educat. Credem ca sensibilizarea publicului in ceea ce priveste problematica reciclarii se poate face prin conlucrarea tuturor institutiilor datoare sa reprezinte interesul public si, desigur, printr-un efort personal al fiecaruia dintre noi”, a declarat Mura Frinculescu, Coordonatorul TVR3 din partea SRTV al parteneriatului cu Ziua Verde.

  „Salutam deschiderea SRTV de a deveni partenerul media principal al programului Ziua Verde 2009. Acum este mai mult decat necesar sa ne unim eforturile si sa continuam cu si mai multa forta incercarile noastre de a dezvolta o atitudine responsabila fata de mediu si, in final, modul in care traieste fiecare dintre noi”, a declarat Iulia Sirbu, Project Manager Ziua Verde.

  Ziua Verde 2009 va demara in luna iulie si va derula pe o perioada de 4 luni o caravana de concerte si evenimente oficiale si pentru public in 12 orase din tara (Galati, Iasi, Sibiu, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Mamaia, Vama Veche, Costinesti, Bucuresti). Programul implica, de asemenea, activitati pregatitoare in perioada aprilie – mai, derulate din parteneriat cu Inspectoratul Scolar General in judetul Ilfov si Universitatea Politehnica Bucuresti.

  Ziua Verde este un program de informare, constientizare si implicare in privinta reciclarii DEEE (deseuri electrice, electronice si electrocasnice), inclusiv surse de iluminat, si sustine consumul responsabil de energie. Desfasurat ca prima etapa in 2008, sub sloganul „Recicleaza! Acum ai cum!”, „Ziua Verde” a comunicat necesitatea reciclarii DEEE si a implementat solutii concrete de colectare, „Colturile Verzi”.

  www.ziuaverde.com

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.