Targul de energie regenerabila si eficienta energetica „ENREG ENERGIE REGENERABILĂ” – 25 – 27 aprilie.

0
492
Târgul de energie regenerabilă şi eficienţă energetică „ENREG ENERGIE REGENERABILĂ” - 25 – 27 aprilie.
Targul de energie regenerabila si eficienta energetica „ENREG ENERGIE REGENERABILĂ” - 25 – 27 aprilie.

Se apropie cu pasi repezi unul din cele mai mari targuri internationale de energie regenerabila organizate in tara noastra. Ajuns deja la a patra editie, targul de energie regenerabila si eficienta energetica („ENREG ENERGIE REGENERABILĂ”) se va desfasura la Expo Arad International in perioada 25 – 27 aprilie.
Targul, care va gazdui peste 90 de expozanti, din 12 tari, isi va deschide oficial portile miercuri, la ora 11:00, in prezenta reprezentantilor din Romania, Serbia si Ungaria.

Organizatorii targul ii asteapta pe toti cei interesati la targul care va aborda teme precum energia solara, biomasa, hidroenergia, energia din lemn, pompe de caldura, dar si energie geotermala, programul evenimentului incluzand targul, forumuri, workshopuri si conferinte.

„ENREG este, de fapt, o reuniune a euroregiunii si suntem foarte incantati ca participa tari precum: Italia, Spania, Franta, Germania, Austria, Bulgaria, Serbia, Ungaria. Aceste tari vad in Romania o piata atractiva datorita legislatiei”, a declarat Avena Gal-Tamas, manager general REECO RO.
ULAL la Expo
In cadrul targului, in cursul zilei de joi, de la ora 14.00, ULAL Arad va avea o prezentare in care va dezbate tema „Alternativa la producerea energiei termice la Arad – biomasa”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.