Trei organizatii ecologiste din Oradea lupta pentru protejarea Rosiei Montana

Verzii strang semnaturi online, din Oradea si judet, pentru stoparea exploatarii de la Rosia Montana. Trei organizatii ecologiste din Oradea se numara printre ONG-urile care lupta anul acesta impotriva proiectului de la Rosia Montana.Rosia Montana

Fundatia Ecotop, Centrul pentru Arii Protejate si Dezvoltare Durabila Bihor (CADD) si Centrul Regional de Supraveghere Ecologica Muntii Apuseni (CRSEM) lupta impotriva exploatarii Rosia Montana. ONG-urile oradene fac tot posibilul sa militeze pasnic, dar nu se vor da in laturi de la proteste la fata locului daca va fi cazul, asa cum explica presedintele Ecotop, Andrei Acs.

Verzii strang semnaturi online, din Oradea si judet, pentru stoparea exploatarii de la Rosia Montana. Trei organizatii ecologiste din Oradea se numara printre ONG-urile care lupta anul acesta impotriva proiectului de la Rosia Montana.

Fundatia Ecotop, Centrul pentru Arii Protejate si Dezvoltare Durabila Bihor (CADD) si Centrul Regional de Supraveghere Ecologica Muntii Apuseni (CRSEM) lupta impotriva exploatarii Rosia Montana.

ONG-urile oradene fac tot posibilul sa militeze pasnic, dar nu se vor da in laturi de la proteste la fata locului daca va fi cazul, asa cum explica presedintele Ecotop, Andrei Acs.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *