UDMR continua sa caute paduri

0
403

Consiliul Judetean Vrancea il acuza pe deputatul UDMR de Covasna, Tamas Sandor, ca „agita apele in legatura cu pretinse drepturi de retrocedare, catre mai multe localitati din Covasna, a unei suprafete de 10.000 de hectare de teren, aflata in zona comunei Tulnici”.

Presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, considera ca „declaratia acestui obscur politician este mai mult decat neavenita”, in conditiile in care instantele de judecata au declarat netemeinice pretentiile referitoare la padurile din Vrancea. Apreciind ca interventia deputatului UDMR este menita sa transforme o problema de natura juridica intr-o disputa de ordin politic si etnic, Oprisan o califica drept „o mizerie, care a starnit deopotriva stupoare si dezgust in randul cetatenilor judetului Vrancea”, fiind „pentru prima data in istoria acestui judet cand cineva si-a permis sa inventeze dispute de natura etnica”. „Consider o dovada de cinism ca un
politician sa incerce sa castige capital politic inflamand energii negative si agitand probleme imaginare”, afirma Marian Oprisan, cerand Guvernului sa se pronunte in ce a constat problema etnica invocata de parlamentarul UDMR. In acelasi timp, presedintele CJ Vrancea ii asigura pe cetatenii acestui judet ca va apela „la toate mijloacele legale pentru ca padurile Vrancei sa ramana ale vrancenilor, spunandu-i deputatului UDMR de Covasna, Tamas Sandor si „tuturor acolitilor lui: Luati mainile de pe padurile Vrancei!”.

Sursa: Universul Padurii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.