Zece scoli din Prahova s-au inscris in proiectul „Gandeste verde, gandeste curat!”

Zece scoli din Prahova s-au inscris, in primele zile ale anului, in proiectul de educatie ecologica intiat de Agentia Judeteana pentru Protectia Mediului ‘Gandeste verde, gandeste curat!’, proiect ce are in vedere protejarea mediului inconjurator si stimularea spiritului de voluntariat al elevilor.
scoli verzi
Proiectul a fost initiat de APM la sfarsitul anului 2008. „Nu mai putin de 10 scoli din judet au fost interesate de acest proiect si au depus cereri pentru a se implica direct in derularea lui. Este vorba despre scolile „Sfantul Vasile”, „Andrei Muresanu”, „Nicolae Iorga”, „Nicolae Balcescu” si „Nicolae Titulescu” din Ploiesti, Scoala „Invatator Nicolae Dinu” din Dumbrava, Scoala Generala 2 din Boldesti-Scaieni, Scoala Generala din Zamfira si Scoala cu clasele I-VIII din comuna Draganesti”, a precizat pentru NewsIn directorul APM Pahova, Camelia Steliean.

Actiunile incluse in proiect se vor desfasura pana la data de 5 iunie 2009, cand este Ziua Mondiala a Mediului si cand va avea loc premierea castigatorilor.

„Proiectul ‘Gandeste verde, gandeste curat!’ are in vedere promovarea spiritului ecologic in randul elevilor, apropierea acestora de natura, dar si dezvoltarea unor activitati responsabile de protejare a mediului inconjurator. Scolile implicate in derularea proiectului vor prezenta periodic la APM Prahova actiunile ecologice pe care le desfasoara precum si rezultatele acestora”, a mai spus Camelia Steliean.

Sursa: Realitatea TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *