Ziar din Austria, informatii socante despre Holzindustrie Schweighofer din Romania

Un ziar economic din Austria scrie despre raportul depus de Ministerul Mediului din Romania la Parchet cu privire la Holzindustrie Schweighofer, in urma descoperirii a aproximativ 30.000 de metri cub de lemn fara documente de provenienta, adica intre opt sute si o mie trei sute de camioane, in functie de supraincarcarea lor.

Despre raport, Ministerul Mediului a informat inca din 30 iulie, insa, ziarul Wirtschaftsblatt.at, citat de Asociatia Neuer Weg, mai vine cu o un articol, in aceeasi zi, in care scrie ca certificatul PEFC CoC, care atesta provenienta „sustenabila” a lemnului procesat de Holzindustrie Schweighofer in Romania ar fost emis in conflict de interese. Sursa citata scrie ca Georg Erlacher, vicepresedintele Fundatiei Schweighofer (Schweighofer Privatstiftung), firma mama a HS Romania, era, la momentul emiterii certificatului PEFC, membru in consiliul director al Holzforschung Austria, institutul de cercetare al lemnului care a emis respectivul certificat PEFC-CoC.

– See more at: http://www.dcnews.ro/ziar-din-austria-informa-ii-ocante-despre-holzindustrie-schweighofer-din-romania_482801.html#sthash.JAXKgtLg.dpuf

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente