Ziua Masurarii Testoaselor – ziua 23 din fiecare luna din an

0
596

Rata de crestere a testoaselor exotice releva multe despre modul in care sunt tinute, despre starea mediului artificial, gradul de diversificare a hranei, competitia dintre exemplare sau chiar specii diferite, etc. Prin aceasta activitate de masurare sincron, vom avea sansa de a aduna date pretioase despre diferitele specii detinute de iubitori. Vom putea raspunde la intrebari care deseori raman deschise: cat cresc testoasele, in ce ritm cresc testoasele, care dintre sexe cresc mai repede, etc.

Deci daca ai o testoasa exotica in proprietatea ta alatura-te acestui proiect! Nu conteaza ce specie de testoasa ai, nu conteaza varsta sau marimea testoaselor, nu conteaza cand te alaturi acestei activitati…

De ce ziua 23? Un amic/O amica (?twinkie) de pe comunitatea online a crescatorilor de testoase a sugerat ca 23 mai fiind ziua mondiala a testoaselor, sa alegem aceasta zi.

Deci prima zi a acestui program va fi 23 MARTIE 2009!

Completeaza aceasta fisa atasata! Vei avea nevoie de un subler sau de un compas si un liniar!

fisa-ziua-masurarii-testoaselor.JPG

Pentru o completare mai usoara, downloadeaza fisa in word document! Salveaza fisa dupa urmatoarea schema: numar testoasa/nume testoasa/data masurarii!

Datele trimite-le la adresa de email: tibor.sos(arond)gmail.com.

Dupa fiecare zi de 23 o histograma noua cu datele trimise va fi afisata pe aceasta pagina de web!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.