Zone Arena – gazda de circ

1
734

Circul Safari a poposit de cateva zile pe Bulevardul Barbu Vacarescu. Artisti ai circului din Olanda, Ungaria, Croatia si Israel vor da reprezentantii la Bucuresti pana luni.gazda de circ

Baloti intregi de paie, zeci de kilograme de carne si alte zeci de morcovi si fructe fac parte din meniul zilnic al animalelor de la Circul Safari, care a poposit de cateva zile la Zone Arena, de pe Bulevardul Barbu Vacarescu.

O adevarata gradina zoologica se ascunde in spatele gardurilor unde girafele, strutii, camilele, elefantii, hipopotamii si tigri sunt vedetele serii. Un pui de leu de doar cateva luni si doi ieduti de doar doua zile completeaza peisajul din spatele arenei.

Elefantii Ramy si Carla, de 40 si 41 de ani, sunt pusi pe sotii mai tot timpul si arunca cu trompa fanul spre ingrijitori, doar-doar vor primi un cubulet de zahar.

Seara spectacolele tin doua ore, iar copiii, insotiti de parinti sau bunici, nu au timp sa se plictiseasca. La intrarea in arena ei pot face gratuit si poze cu Rahan, vestitul personaj care apare in revistele „Adevarul”.

Circul sta pana luni

Oameni pe catalige, aruncatorul de flacari, jonglerii si tot felul de numere cu animale se succed unul dupa altul, iar publicul este invitat sa participe la ghidusiile clovnului Tomy, care fie se joaca cu baloane pline cu apa, fie sparge farfurii. Nu lipsesc nici acrobatiile sau o reprezentatie care aminteste de piratii din Caraibe si unde serpii si un pui de crocodil redau cat mai bine atmosfera.

Spectacolele incep zilnic de la ora 20.00, iar costul unui bilet este de 20 de lei pentru copii si 30 de lei pentru adulti. Banii vor fi donati copiilor care au nevoie urgenta de tratament, ajutati de „Click!” prin campania „Din inima pentru copii!”.

Cei care doresc sa se fotografieze cu animalele platesc 20 de lei, iar pentru o vizita la menajeria circului se mai platesc 5 lei. „Ultimul spectacol va avea loc luni seara, dupa care vom merge cel mai probabil spre Iasi, dar inca nu ne-am fixat destinatia exacta”, a declarat Tomy, reprezentant al circului Safari.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.