Primaria Arad impreuna cu operatorul de servicii publice de salubrizare SC POLARIS M Holding SRL organizeaza, pe data de 6 octombrie, o campanie de colectare a deseurilor de aparatura electrica si electronica de la populatie. Actiunea de colectare se va desfasura pe intreg teritoriul Municipiului Arad.
Astfel, aradenii sunt rugati ca, in data de 6 octombrie, sa depoziteze, in fata casei sau pe platoformele gospodaresti de colectare a gunoiului amenajate in cartierele de blocuri, aparatura veche la care doresc sa renunte. In aceeasi zi, societatea de salubrizare va colecta aceste deseuri si va asigura transportul la un depozit autorizat pentru reciclare.
Categoriile de deseuri care vor fi colectate sunt : aparatura de uz casnic, calculatoare, echipamente de telecomunicatii, echipamente de iluminat, unelte electrice si electronice (cu exceptia utilajelor industriale fixe de mari dimensiuni) , jucarii, echipamente sportive si de agrement.
Actiunea se desfasoara in cadrul unei campanii nationale de colectare a deseurilor tip DEEE initiata de Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile.

Sursa: Informatia Aradului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here