„I love Velo” functioneaza dupa ce program vor angajatii

  0
  879
  Dacă până în anul 1997, plecau mai multe persoane din mediul rural în cel urban, de la acea dată, tendinţa a început să se inverseze: anual, aproximativ 28 de mii de persoane au părăsit oraşele în favoarea satelor.
  Velo

  Clujenii care nu au parasit orasul in acest weekend si au vrut sa inchirieze biciclete au avut parte, spre surprinderea lor, de „usi inchise”.

  Multi clujeni care au dorit sa-si inchirireze gratuit sambata si duminica biciclete prin sistemul de bike-sharing „I love Velo”, de la punctul din zona Salii Sporturilor, au descoperit cu stupoare ca orarul afisat nu se potriveste cu realitatea. In conditiile in care orarul de functionare este zilinic de la 10 la 20, inclusiv in weekend, sambata s-a lucrat cu „jumatate de norma”, iar duminica deloc.

  Sambata, clujenii au putut inchiria biciclete pana la ora pranzului, iar apoi punctul de bike-sharing s-a inchis fara sa li se dea explicatii. Duminica, desi a fost program normal, angajatul a lipsit cu desavarsire, iar punctul a fost inchis toata ziua.

  Dan P, un clujean care isi inchiriase bicicleta sambata dimineata a fost „rugat” sa o inapoieze de abia duminica, in conditiile in care bicicletele se imprumuta doar pentru 2 ore. Totodata, pe sediul „I love Velo” de la Sala Sporturilor era afisat in geam mesajul „Returnare maine”.

  Potrivit administratorului de centre bike-sharing din Cluj, Ionut Milanovici, programul de inchiriere ar fi trebuit sa functioneze normal, insa angajatii au avut probleme de sanatate, si nu a avut cine sa ii inlocuiasca. Totusi, pe viitor, administratorul a promis ca genul acesta de situatii vor fi anuntate si va exista un numar de contact la care clujenii se pot adresa pentru a cere informatii.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.