BUCURESTI. S-A LANSAT CAMPANIA EUROPEANA „SCHIMBAREA CLIMEI STA IN PUTEREA TA”

0
521

„Schimbarea climei sta in puterea ta” este sloganul campaniei, care va fost lansata duminica, in Bucuresti. Campania face parte dintr-un program de mai multe evenimente, prin care se atrage atentia ca resursele naturale trebuie protejate. Campania Comisiei Europene a inceput prin formarea unui lant de biciclete, simbolul unirii in lupta comuna impotriva transportului motorizat.

Campania a continuat cu un concurs de biciclete, desfasurat pe traseul Bulevardul Aviatorilor – Bulevardul Constantin Prezan – Soseaua Kiseleff. Primii cinci biciclisti care au trecut linia de sosire au primit cate un iPod si alte premii oferite de sponsorii campaniei.

Lansata in 2006, campania „Schimbarea climei sta in puterea ta” este reluata acum doar in cinci dintre statele Uniunii Europene: Bulgaria, Cehia, Polonia, Ungaria si Romania. Evenimentul isi propune sa atraga atentia asupra poluarii produse de traficul intens din marile orase. Potrivit studiilor, 75% din poluarea din Bucuresti este produsa de trafic.

Sursa: Antena 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.