Ziua Naţională a Turismului Rural, sărbătorită pe 13 aprilie
Ziua Nationala a Turismului Rural, sarbatorita pe 13 aprilie
Ziua Nationala a Turismului Rural, sarbatorita pe 13 aprilie

Pe 13 aprilie va fi marcata Ziua Nationala a Turismului Rural, ocazie cu care Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) va organiza o serie de manifestari.

Manifestararile vor avea loc la Fundata si vor fi organizate de Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) – Filiala Brasov si de Primaria Fundata, cu sprijinul Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), la Caminul Cultural Fundata, si se va desfasura pe toata perioada week-endului (12 si 13 aprilie).

Vor fi sustinute conferinta “Oportunitati pentru turismul rural si dezvoltare rurala” precum si interventii si prezentari despre Florii, despre Fundata, despre pensiuni, despre importanta agroturismului si despre mestesugurile traditionale. Participantii vor vizita pensiunile din zona si vor asista la un spectacol folcloric si la un joc de lasere.

Vor avea loc demonstratii ale mesterilor populari, prezentarea ofertelor turistice tematice si a itinerariilor precum si o expozitie gastronomica cu produse traditionale si cu degustarea acestora.

Toate manifestarile ANTREC din acest an se desfasoara sub auspiciile “ANTREC Romania la aniversarea a 20 de ani – Pastram traditiile”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here