Animale „verzi”, de vanzare in Sibiu

0
478

In Piata Mica din Sibiu are loc, zilele acestea, o expozitie de flori. Printre „exponate” se numara si trei figurine „verzi”: o ursoaica impreuna cu puiul ei si o barza. Puiul de urs, din iedera, poate fi achizitionat cu 250 de lei, informeaza Rompres.

Ursoaica „verde” are peste doi metri si este amplasata in fata magazinului central Dumbrava. Figurinele „verzi” au fost realizate in Franta, dupa modelele practicate in Roma antica, de gradinarii francezi din Lucon. Acestea au fost aduse la Sibiu si donate orasului, anul trecut, cand municipiul a avut statutul de capitala culturala europeana.

Reprezentanti ai primariei din Sibiu au spus ca cele trei „sculpturi” din iedera au costat 30.000 de euro. Iarna trecuta, animalele „verzi” au fost tinute la caldura, in serele unei societati comerciale din Sibiu.

Nu numai la Sibiu au aparut astfel de „animale”. Pe esplanada din fata Teatrului National din Bucuresti a fost amplasata luna trecuta o „sculptura” din iarba reprezentand o trasura cu patru cai. Astfel de figurine vor fi din ce in ce mai multe in curand, in parcurile din Capitala.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.