ECO3 -„Prinde ritmul naturii”

ECO CLUB TM este un grup apolitic de initiativa al Leaders Timisoara, iar membrii sai sunt tineri din comunitatea timisoreana interesati de ecologie .
In perioada 07.03.2008 – 17.05.2008 derulam proiectul „ECO 3-Prinde ritmul naturii!” al carui scop este promovarea educatiei ecologice in randul tinerilor si stimularea implicarii in comunitatea locala atat a tinerilor, cat si a cetatenilor
In cadrul proiectului ECO 3 vor fi selectati 40 de studenti de la diverse facultati din Centrul Universitar Timisoara. De-a lungul acestei perioadei, participantii se vor implica in cele doua sectiuni ale proiectului:
1. fundamentarea notiunilor legate de protectia mediului si componente de dezvoltare personala, sectiune care presupune vizite la companiile sponsorilor si o serie de traininguri de specialitate
2. activitati practice, sectiune care presupune participarea alaturi de studenti a membrilor comunitatii
In cadrul celei de a doua sectiuni ale proiectului, studentii vor lua parte la elaborarea unei curricule pentru elevii de gimnaziu si a unui „Ghid ecologic al cetateanului„, vor contribui la concretizarea „Zilei Ecologice a Timisoarei” din data de 19 aprilie 2008 si la organizarea „ECO Day – Mini-festivalul ecologiei ” in data de 17 mai 2008.
Parteneri nostrii sunt: Consiliul Local, Primaria Municipiului Timisoara, Coca-Cola HBC, Continental AP, Edy Spedition, Equilibrium, Flexitronics, Grupul Scolar Silvic, Hella Electronics, Procter & Gamble, OSUT, RATT, RETIM, Start, www.timisoreni.ro, 24fun.
Daca doresti sa te numeri printre participanti, completeaza formularul de aplicare de pe site-ul nostru: www.ecotimisoara.ro, pana vineri, 14 martie 2008, la ora 18:00.

Prinde ritmul naturii cu ECO3!

Sursa: Ecotimisoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *