Brigitte Bardot nu este la prima incercare de a stopa eutanasierea maidanezilor.Brigitte Bardot

In urma unei sesizari facute de o tanara din Chisinau, Brigitte Bardot a criticat decizia primarului Dorin Chirtoaca, de a eutanasia maidanezii si capitala moldoveneasca. „Am fost informata despre decizia dumneavoastra de a masacra toti maidanezii din oras. Nu-mi pot imagina ca ati putea ordona asemenea acte! Va rog sa dezmintiti, in cel mai scurt timp, aceasta noutate oribila, care va uni pentru totdeauna numele Dumneavoastra cu un act sangeros, revoltator, totalmente contrar functiei Dumneavoastra, care va obliga sa protejati si sa gasiti solutii umane pentru toate problemele care apar in oras”, scrie Brigitte Bardot, potrivit UNIMEDIA.

„Sunt in asteptarea unui raspuns linistitor si care va putea fi difuzat prin intermediul Fundatiei, astfel calmand valul de proteste si indignare fata de acest proiect de o cruzime inacceptabila”, mai precizeaza Brigitte Bardot, sex-simbolul francez al anilor ’60.

Brigitte Bardot nu este la prima incercare de a stopa eutanasierea maidanezilor. Anterior, in 2001, actrita i-a cerut lui Traian Basescu sa renunte la ideea uciderii cainilor vagabonzi. A venit de doua ori la Bucuresti, a trimis scrisori peste scrisori si chiar a infiintat aici o filiala a asociatiei sale de la Paris, prin intermediul careia a derulat numeroase programe, scrie Adevarul. Ulterior, dupa ce Basescu a decis, totusi, sa omoare maidanezii, Bardot a declarat ca decizia autoritatilor de la Bucuresti „este una lasa si revoltatoare!”

Sursa: Realitatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here