“Un gratar bun este un gratar curat”

MaiMultVerde si Golden Brau au lansat, weekendul trecut, campania “Gratar Curat 2010”, printr-o actiune de constientizare si ecologizare a Vaii Valsanului, in judetul Arges.gratar curat

Astfel, 40 de voluntari MaiMultVerde au transmis participantilor la picnic mesajul “Un gratar bun este un gratar curat” si au strans peste 200 de saci de gunoi. Proiectul va continua duminica, 13 iunie, in Bucuresti, Padurea Snagov. Astfel, proiectul “Gratar curat 2010” isi propune sa informeze si responsabilizeze participantii la picnic despre importanta pastrarii curateniei in aceste zone naturale de petrecere a timpului liber.

Prima actiune a avut loc sambata, la Valea Valsanului, in judetul Arges, unde voluntarii au adunat peste 2000 de kilograme de gunoaie.

Proiectul va continua in Bucuresti, Padurea Snagov, apoi in judetele Valcea (Baraj Nord), Cluj (zona Faget), Hunedoara (lacul Cincis), Constanta (Murfatlar, popas Fantanita) si Gorj (Cheile Sohodolului), in fiecare sfarsit de saptamana pana in 31 iulie.

La fiecare actiune vor participa voluntari MaiMultVerde si reprezentanti Golden Brau care vor imparti saci participantilor la picnic, le vor explica importanta pastrarii curateniei in zonele naturale si vor aduna gunoaiele. In zonele unde acest lucru e posibil, prin parteneriate cu autoritatile locale se vor colecta selectiv deseurile colectate: plastic, hartie si sticla, ulterior acestea fiind valorificate de firmele de salubrizare locale.

Sursa: Evenimentul Zilei

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,150FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente