4 aprilie – Actiune de impadurire in Aria Naturala Protejata „Padurea Garboavele”.

Actiune de impadurire in Aria Naturala Protejata „Padurea Garboavele".

Actiunea are loc pe 4 aprilie si este organizata de Consiliul Judetului Galati, in baza unui proiect de mediu cu finatare europeana. Valoare totala a proiectului este de aproape un milion de lei.

Consiliul Judetului Galati, in calitate de beneficiar, implementeaza proiectul de mediu „SALVATI aria protejata Padurea Garboavele”, co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Valoarea totala a proiectului este de 953.319 lei, din care 768.805 lei reprezinta valoarea nerambursabila oferita prin Programul Operational Sectorial Mediu si 184.514 lei TVA aferenta valorii eligibile a proiectului.

In data de 4 aprilie 2012, Consiliul Judetului Galati va organiza o activitate de impadurire in Aria naturala protejata Padurea Garboavele.

La eveniment vor participa 500 elevi de la scoli si licee galatene – Colegiul Economic „Virgil Magearu”, Colegiul National „Mihail Kogalniceanu”, Scoala Gimnaziala nr. 24 „Sf. Arhangheli Mihail si Gavril”, Colegiul Tehnic „Paul Dimo”, Colegiul Tehnic „Traian Vuia” si Liceul Teoretic „Emil Racovita”.

“Consideram aceast proiect de importanta majora. Aven nevoie de mai multe paduri si asta nu este doar parerea mea, ci a demonstrat aceasta necesitate viscolul din iarna trecuta. Daca aveam mai multe paduri, aveam mai putine sate acoperite de nametii purtati de vant”, ne-a declarat Eugen Chebac, presedintele CJ Galati.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente