Buzau: Congelator ecologic in „Piata de Flori”

0
908

Suparare mare printre vanzatorii de flori din piata amenajata in centrul municipiului Buzau dupa ce gerul din ultimele zile le-a facut ravagii printre produse.congelator ecologic

Oamenii se plang ca de fiecare data cand se confrunta cu caderi de zapada sau temperaturi scazute sunt nevoiti sa vanda flori de plastic si coroane pentru a evita pierderile masive. „Am pierdut marfa de peste 20 de milioane de cand cu frigul asta. Aceasta piata a fost prost construita si murim de frig aici. Vrem sa avem si noi conditii decente cum sunt si in alte parti cu caldura si aer conditionat” se plange doamna Elena vanzatoare de flori.

Comerciantii spun ca izolatia din panza suspendata pe un schelet metalic nu le ofera nicun fel de protectie in sezonul rece si mai mult zapada de pe acoperis transforma acest spatiu intr-un urias congelator. „Umblu in fiecare zi cu bulinele dupa mine ca am racit rau de tot in iarna asta. Am ajuns sa vindem flori artificiale si coroane de cand stam in acest congelator. Suntem ai nimanui aici in frigul asta” mai spune o alta vanzatoare.

La Buzau doar o singura piata din cartierul Crang a fost izolata impotriva intemperiilor din sezonul rece.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.