Constanta: Partida de vanatoare ilegala in Cernavoda

0
390

Politistii de frontiera au intrerupt o partida ilegala de vanatoare organizata intre Cernavoda si Seimeni de doi barbati. Pana la aparitia oamenilor legii acestia reusisera sa impuste deja noua gaste si o lebada.vanatoare ilegala

Patrula Politiei de Frontiera a intervenit dupa ce a auzit focuri de arma. Cand i-au descoperit Stoica Petre (53 ani ) si Mihai Pop (40 ani) apucasera sa se urce in masina, o Dacie 1310, si sa incarce si vanatul. Politistii au perchezitionat masina si au descoperit noua gaste si o lebada impuscate. In masina au gasit si doua arme de vanatoare, marcile ZB si Merkal Shul, cu calibru de 12 milimetri.

Vanatorii au fost audiati. Au declarat ca nu aveau permis de vanatoare, nu au aviz pentru a detine arme de acest tip si nici macar acte de provenineta pentru cele doua pusti.

Vanatul a fost confiscat si predat Agentiei Judetene pentru Vanatoare si Pescuit Constanta iar armele au fost ridicate. Petre si Pop sunt cercetati pentru mai multe invinuiri, printre care nerespectarea regimului armelor si munitiilor dar si pentru ca au vanat fara permis.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.