CharityGift.ro – ajuta cu un singur click!

Iata ca a venit timpul ca si in Romania sa auzim tot mai des vorbindu-se despre responsabilitate si caritate.
charity gift
Daca aceste preocupari erau pana nu demult aproape inexistente si posibilitatea de a le manifesta apartinea in exclusivitate unui cerc restrans de persoane publice, acum suntem cu totii martorii si deopotriva actorii unei schimbari la nivelul societatii, al oamenilor de rand ce incep sa constientizeze importanta si chiar utilitatea ajutorului oferit semenilor.

In acest context s-au pus bazele www.charitygift.ro, un proiect de voluntariat 100%, primul proiect online din Romania dedicat responsabilizarii individuale si sociale. www.charitygift.ro functioneaza ca un magazin online, o platforma pentru expunerea de produse din partea companiilor ce astfel se angajeaza sa directioneze, partial sau in totalitate, contravaloarea produselor vandute unor cauze sociale pe care aleg sa le sustina. Prin achizitia facuta, cumparatorul are, la randul sau, ocazia sa aleaga din baza de date a ONG-urilor existente pe site, o anumita fundatie/organizatie careia doreste sa-i revina acea suma.
Astfel, www.charitygift.ro este menit sa ofere ajutorul financiar atat de necesar fundatiilor si asociatiilor din intreaga tara si, in acelasi timp, sa acorde tuturor oamenilor posibilitatea de a-si exprima bunatatea mereu, nu doar in situatii extreme sau in preajma sarbatorilor.

Ajutorul pe care fiecare il poate oferi nu este conditionat sau limitat la sprijinul financiar, ci indiferent de varsta, statut social sau disponibilitate, cu totii putem contribui printr-un singur click. Fiecare accesare a paginii web va spori interesul asupra proiectului. Asadar, urmeaza-ne sloganul si “ajuta cu un singur click!”
In plus, am creat o sectiune speciala pentru fundatiile cu ateliere lucrative, in cadrul carora beneficiarii lucreaza manual diverse obiecte artizanale. Aceste fundatii au astfel posibilitatea de a propune spre vanzare propriile produse, urmand ca incasarile sa le revina in totalitate. Aceste ateliere sunt o modalitate de finantare si de sensibilizare a opiniei publice vizavi de statutul unor persoane care vor sa se faca utile, in ciuda handicapului de care sufera.
O alta sectiune speciala va fi cea dedicata produselor personalizate www.charitygift.ro.

www.charitygift.ro nu intermediaza vanzarile, ci ofera o platforma pentru expunerea produselor si suport informational pentru donatori. Prin parteneriate cu firme de audit, www.charitygift.ro va face verificari periodice privind directionarea catre fundatii a procentelor propuse de vanzatori. Impreuna cu partenerii de audit www.charitygift.ro va verifica periodic respectarea de catre furnizori a angajamentului de a dona procentul indicat.

Viziteaza-ne la www.charitygift.ro si intra in comunitatea noastra. Poti sa-ti exprimi opinia participand la discutiile de pe forum sau sa urmaresti impresii – atat ale echipei de voluntari, cat si ale invitatilor – pe blog sau, daca doresti sa participi la promovarea si dezvoltarea acestei platforme, poti deveni voluntar alaturi de noi.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente