Elevii si voluntarii oradeni planteaza arbori pentru un oras mai verde

Municipalitatea oradeana continua si in aceasta saptamana actiunile din cadrul campaniei de plantari de toamna. Maine, 14 octombrie, incepand cu ora 10.00, 30 de elevi de la Liceul Ady Andre si 50 de elevi de la Liceul Aurel Lazar vor planta in zona strazii Sovata, in vecinatatea fostei intreprinderi Metalica, 60 de frasini si paltini.

Tot maine va fi demarata o alta actiune de plantari pe amplasamentul situat in zona Calea Aradului- Padurice – strada Ogorului, spre Obi. In cadrul acesteia vor fi plantati 300 de frasini si paltini.

Sute de arbori plantati

De asemenea, sambata, incepand cu ora 12.00, reprezentantii reprezentantii primariei in parteneriat cu Asociatia Horia Vuscan vor planta 500 de stejari si goruni pe amplasamentele situate in zona Calea Clujului – Padurice – spre Cartierul Tineretului si zona Calea Ardului – spre Bricostore.

Oradenii care doresc sa se implice in campania de plantari de toamna initiata de municipalitate pot suna pentru inscrieri la numarul de telefon 0722.159.445 – Mircea Stejarean, Sef Serviciu Servicii Publice si Spatii Verzi, din cadrul primariei.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,164FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente