Jones, in vizita la o fabrica „de reciclare”

0
739

Aflat intr-o vizita oficiala in Romania, ministrul britanic al Comertului, Lordul Digby Jones, a vizitat ieri compania romano-britanica Regenersis, firma care se ocupa intre altele cu reciclarea componentelor telefoanelor mobile.

RECUPERAT SI MODIFICAT. Compania Regenersis si-a inceput activitatea luna trecuta, la 5 martie 2008, si reprezinta unificarea mai multor firme „verzi” Fonebak, CRC Group si Intec Distribution. Regenersis ofera sprijin tehnic pentru intreg ciclul de viata al unor produse precum telefoanele mobile, mp3 si mp4 playere, PDA-uri, calculatoare, bancomate si echipamente de reciclare a banilor.

La sfirsitul vietii unui produs, Regenersis il va recupera si, daca este cazul, il va modifica pentru o piata secundara, prelungindu-i astfel viata. Daca produsul nu mai poate fi folosit, Regenersis se va asigura ca el va fi reciclat in concordanta cu legislatia de mediu in vigoare. Reprezentanta din Bucuresti acorda sprijin pentru doi dintre clientii strategici ai Regenersis, si anume Sony Ericsson si Tom Tom. Potrivit datelor prezentate lui Digby Jones, pina la sfirsitul acestui an, firma va avea peste 200 de angajati care vor acorda asistenta tehnica pentru 30.000 de produse pe luna. Cifra de afaceri este estimata sa ajunga la 600.000 de euro pe an.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.