Se anunta inceperea unor lucrari eco in parcul Padurice din Podgoria

Reprezentantii Primariei au anuntat ca vor incepe reamenajarea Parcului Padurice din vara acestui an. Suma totala a investitiilor se va ridica la aproape 22.000 de euro. Saptamana trecuta s-a incheiat licitatia cu firma care va face lucrarile.lucrari in parc

“Toate suprafetele amenajate vor fi prevazute cu borduri din granit, iar aleile secundare, pentru obtinerea efectului de claritate la nivelul diferentierii de materiale, vor fi prevazute cu borduri ecologice”, a precizat Corina Draghici, purtator de cuvant in cadrul Primariei Arad. De asemenea, parcul Padurice va avea banci si cosuri de gunoi noi, precum si borne pentru a impiedica intrarea masinilor.

Pe langa toate acestea, se prevede dotarea parcului cu ceas stradal, cismea de apa potabila si o copertina mare, sub care se pot adaposti batranii de soarele arzator. “Imi doresc ca aceasta zona sa arate extraordinar mai ales ca e asezata in plin centrul orasului. Intotdeauna au fost probleme legate de mizerie, speram ca o data cu reamenajarea zonei, acestea sa dispara definitiv”, e de parere Gligor Aurel, aradean.

Sursa: Adevarul

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,173FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente