In cadrul Programului “Planteaza un pom pentru generatiile viitoare”, voluntarii din cadrul Asociatiei “Hai-Hui” pentru Turism, Sport si Ecologie, alaturi de elevii din comuna gorjeana Vladimir, au plantat ieri 2.000 de puieti din mai multe specii.
plantari
Actiunea a avut loc in satul Frasinu si au participat aproximativ 150 de persoane. “Scopul proiectului este acela de a educa tineretul in spirit ecologic, pentru a pastra mediul curat pentru generatiile viitoare. Prin actiunile sale, Asociatia -Hai-Hui- doreste sa contribuie la dezvoltarea unei societati cu comportament ecologic, sa deschida fiecarui om o portita catre ocrotirea mediului inconjurator”, a declarat Gratiela Baciu. Partenerii acestui proiect sunt Agentia pentru Protectia Mediului Gorj, Primaria Vladimir si Ocolul Silvic Targu Carbunesti, care a oferit cei 2.000 de arbusti.
Actiunea de plantare a continuat cu un mars, pe un traseu de trei kilometri, pana la scoala din comuna, unde participantii vor viziona un filmulet despre poluarea mediului inconjurator.

Sursa: Gazeta de Sud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.