Risipa alimentară ar putea fi interzisă prin lege. Lanţurile de magazine cer deduceri fiscale în schimbul donării alimentelor
Risipa alimentară ar putea fi interzisă prin lege. Lanţurile de magazine cer deduceri fiscale în schimbul donării alimentelor
Concursul studentesc „Ecotrophelia” pentru dezvoltarea unor produse alimentare eco-inovative
Concursul studentesc „Ecotrophelia” pentru dezvoltarea unor produse alimentare eco-inovative

Pe 28 martie, Facultatea de Inginerie Alimentara din cadrul Universitatii „Stefan cel Mare” din Suceava va organiza faza locala a celei de-a IV-a editii a concursului studentesc „Ecotrophelia”. Competitia va debuta la ora 10.00. Concursul are drept scop incurajarea creativitatii studentilor in dezvoltarea unor produse alimentare eco-inovative, destinate consumului uman si prietenoase cu mediul inconjurator. Editia din 2014 a competitiei nationale a fost cistigata de o echipa de la Facultatea de Inginerie Alimentara din Suceava, care a reprezentat Romania la faza internationala desfasurata la Paris, unde a obtinut medalia de argint. Anul acesta, etapa pe tara a „Ecotrophelia” va avea loc, in luna mai, la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului din Timisoara. Faza internationala a concursului va fi la Milano, in octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here