Concursul studentesc „Ecotrophelia” pentru dezvoltarea unor produse alimentare eco-inovative

Risipa alimentară ar putea fi interzisă prin lege. Lanţurile de magazine cer deduceri fiscale în schimbul donării alimentelor
Concursul studentesc „Ecotrophelia” pentru dezvoltarea unor produse alimentare eco-inovative
Concursul studentesc „Ecotrophelia” pentru dezvoltarea unor produse alimentare eco-inovative

Pe 28 martie, Facultatea de Inginerie Alimentara din cadrul Universitatii „Stefan cel Mare” din Suceava va organiza faza locala a celei de-a IV-a editii a concursului studentesc „Ecotrophelia”. Competitia va debuta la ora 10.00. Concursul are drept scop incurajarea creativitatii studentilor in dezvoltarea unor produse alimentare eco-inovative, destinate consumului uman si prietenoase cu mediul inconjurator. Editia din 2014 a competitiei nationale a fost cistigata de o echipa de la Facultatea de Inginerie Alimentara din Suceava, care a reprezentat Romania la faza internationala desfasurata la Paris, unde a obtinut medalia de argint. Anul acesta, etapa pe tara a „Ecotrophelia” va avea loc, in luna mai, la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului din Timisoara. Faza internationala a concursului va fi la Milano, in octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *