Doamnele si domnisoarele dinTimisoara sunt invitate sambata, 24 mai, la ”Cochete pe biciclete”

Doamnele si domnisoarele sunt invitate la ”Cochete pe biciclete”

Doamnele si domnisoarele sunt invitate la ”Cochete pe biciclete”

Echipa “Verde pentru Biciclete” va organiza sambata, 24 mai 2014, un eveniment destinat celebrarii feminitatii – ”Cochete pe biciclete”. In comunitatea timisoreana exista un numar considerabil de femei care au adoptat bicicleta ca mijloc de transport zilnic.

Bicicleta nu mai este doar un mijloc de recreatie de weekend, ci si un mod de exprimare si, mai mult, un stil de viata. Femeile sunt active, atente la tendintele si la ultimele noutati din domeniul sanatatii, moda, sport, cultura, ecologie, sunt proactive si adesea devin modele pentru cei din jur. Femeile adopta mersul pe bicicleta datorita beneficiilor aduse pentru sanatatea, frumusetea, starea de bine si senzatia de libertate simtita pe doua roti. Acestea sunt motivele pentru care Verde pentru Biciclete pregateste si in acest an ”Cochete pe Biciclete” unde le asteapta pe doamne si domnisoare, alaturi de admiratorii lor. Intalnirea biciclistilor va avea loc incepand cu ora 10:00, pe platforma Timco (Str. Circumvalatiunii).


Ca de obicei, vor fi distribuite stickere ”Si eu sustin Verde pentru Biciclete” si numere de bicicleta. De la ora 11:00 se va pleca pe urmatorul traseu: Platforma Timco – Calea Circumvalatiunii – Calea Torontalului – Grigore Alexandrescu – Strada Dr. Grigore T. Popa – Calea Sever Bocu – Calea Aradului – Calea Alexandru Ioan Cuza – Strada Oituz – Bulevardul Take Ionescu – Piata Badea Cartan – Podul Dacilor- Splaiul Nistrului – Parcul Poporului. Biciclistele vor poposi in Parcul Poporului, perfect pentru picnic, expozitii de produse handmade pe tematica ciclista si ateliere in aer liber: Pimp my Bike, facepainting si dECOrare sacose impreuna cu ECO CLUB Timisoara. Biciclistele pot participa si la prima clasa de pilates sustinuta in aer liber in orasul nostru, de catre antrenorii de la SmartFit Studio. Participantele pot castiga abonamente de fitness la SmartFit Studio. The Lobby Bar Hotel Timisoara va oferi celor mai cochete bicicliste 3 vouchere in valoare de 20 lei pentru bauturi non-alcoolice. Echipa si voluntarii Verde pentru Biciclete vor oferi premii care constau in 3 vouchere in valoare de cate 700 lei pentru reconditionarea bicicletei in Atelierul Bicicle TeMe.

Pentru ca se doreste a fi un eveniment plin de stil, la Cochete pe Biciclete vor fi prezenti designeri vestimentari si de accesorii din Timisoara, precum: Diana Bobar, Andreea Caradjov, Sofia Afrenie, Adriana Delia Barar, Ramona Popet (BlueBird), Nifty by Josephine, Mono Shoes, Essenza Shoes. Acestia vor oferi premii care constau in articole de imbracaminte sau accesorii celor mai cochete bicicliste. Tinutele create special pentru bicicliste pot fi admirate atat la eveniment, cat si in cadrul primului ghid de stil pentru bicicliste, singurul de acest tip realizat in tara. ”Cochete pe biciclete” este un eveniment organizat de Fundatia Bega in cadrul Verde pentru Biciclete, cu sprijinul Primariei Municipiului Timisoara si al Consiliului Local. “Verde pentru Biciclete” este o miscare pentru pedalare, sustinuta de Fundatia Bega.15 Mai 2014 - Sursa: Ziua de VestArticole recente:
@Recomandari
ciolos
6 aprilie 2016
Evenimente ecologice
adopta-o-casa-6-e1434456234818-820x300
28 martie 2016
Schimbari climatice
In 2016 s-a inregistrat cea mai calda luna ianuarie din istoria masuratorilor meteorologice
22 februarie 2016
Energie regenerabila
Producerea energiei regenerabile - tot mai la îndemână
19 februarie 2016
Colectare Deseuri
ONG
Asociaţiile de mediu şi localnicii au spus NU microhidrocentralelor pe râul Nera
19 februarie 2016
Fondul forestier
Drujbele si excavatoarele distrug padurile virgine chiar in acest moment
19 februarie 2016
Alimentatie
Merele, roșiile și portocalele conțin cele mai multe pesticide
17 februarie 2016
Agricultura ecologica
Raport: Pesticidele din hrana bebelușilor: morcovi, caise, pătrunjel cu ciprodinil, clorpirifos, carbendazim
17 februarie 2016
ONG
16 februarie 2016
Protectia Mediului
Alimentatie
16 februarie 2016
Energie regenerabila
16 februarie 2016
Biodiversitate
Asociaţiile de mediu şi localnicii au spus NU microhidrocentralelor pe râul Nera
16 februarie 2016
Biodiversitate
Acvila țipătoare Arlie se întoarce în Brașov. Vine din Namibia și parcurge 25.000 de kilometri
16 februarie 2016
Sanatate
Cum sa-ti prepari pasta de dinti BIO acasa
16 februarie 2016
Stop Abandonului
Masini ecologice
16 februarie 2016
Case Pasive
A stat 10 ani in India si a venit in Moldova cu ideea unei case ecologice: O locuinta din paie
15 februarie 2016
Alimentatie
Ministrul Agriculturii: O parte dintre produsele pe care le consumam sunt otravite
14 februarie 2016
Controlul poluarii
Peste 5,5 milioane de decese premature, cauzate de poluarea aerului în 2013
14 februarie 2016