Festivalul cel mai asteptat de iubitorii muntelui are loc la Paltinis

  0
  69
  Festivalul cel mai asteptat de iubitorii muntelui are loc la Paltinis
  Festivalul cel mai asteptat de iubitorii muntelui are loc la Paltinis

  Cea de-a IX-a editie a Festivalului Omului de Munte „Clopul Turistului” se va desfasura in perioada 31 Ianuarie – 2 Februarie 2014, la Paltinis, unde iubitorii muntelui sunt asteptati de catre membrii Clubul de Turism Montan „Amicii Muntilor” din Sibiu.

  Realizat cu sprijinul Casei de Cultura a Sindicatelor din Sibiu, evenimentul se va desfasura la Cabana Vila 1, fiind organizat sub forma unui concurs intre cluburile de turism montan din intreaga tara. Probele deja consacrate vor fi urmatoarele: fotografie montana, grafica, proba de prim ajutor, orientare sportiva pe trasee marcate din Muntii Cindrel precum si alte surprize pregatite concurentilor. De asemenea, in cadrul probei culturale, fiecare club este provocat sa sustina timp de 15 minute un program artistic cu tematica montana, ce poate cuprinde momente de muzica, teatru, dans, poezie.

  Festivalul isi propune constientizarea si valorificarea patrimoniului natural al muntilor Cindrel si a potentialului lor turistic. Valorile promovate sunt prietenia intre oamenii de munte si grija pentru protejarea naturii.

  Programul Festivalului:

  Vineri 31 Ianuarie: – primirea participantilor

  Sambata 01 Februarie: – sedinta tehnica (ora 10:30)

  – desfasurarea probelor de concurs (ora 11:30 )

  Duminica 02 Februarie: – festivitatea de premiere (ora 11:00)

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here