0
368

România Green Building Council (RoGBC), alături de Asociația pentru promovarea eficienței energetice în clădiri (ROENEF), sunt încântați să anunțe lansarea Green Gala Awards 2023, evenimentul care recompensează excelența în domeniul sustenabilității mediului construit. Competiția vizează premierea proiectelor implementate ca urmare a acțiunilor și inițiativelor inovatoare, care aduc valoare adăugată atât comunității, cât și mediului înconjurător.

Pentru profesioniștii și pasionații de domeniu, Green Gala constituie o oportunitate unică de a-și prezenta proiectele și de a fi apreciați pentru contribuția lor la crearea unui viitor mai sustenabil.

Categorii de premii pentru excelență:

  1. Eficiență energetică și sustenabilitate în clădiri
  2. Economia Circulară în clădiri și materiale de construcție
  3. Orașe Sustenabile
  4. Educație și Conștientizare în domeniul Sustenabilității

Înscrierile sunt deschise până în data de 15 octombrie 2023. Vă invităm să accesați site-ul nostru pentru a obține mai multe detalii despre procesul de aplicare și pentru a vă înscrie proiectul la categoria care vă interesează.

Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc la ONE Tower, Etajul 17, Calea Floreasca 165, București, în data de 26 octombrie 2023, începând cu ora 17:00.

Organizatorii Green Gala Awards 2023, ROENEF și ROGBC, sunt nerăbdători să descopere proiectele inovatoare și să sărbătorească împreună cu dvs. excelența în domeniul construcțiilor sustenabile.

Pentru orice informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați la adresele [email protected] sau [email protected].

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.