Moby se lanseaza in comertul online cu produse destinate stilului de viata vegan

Dieta raw vegan – alimente permise si nepermise

Moby se lanseaza in comertul online cu produse destinate stilului de viata vegan

DJ-ul si cantaretul american Moby isi lanseaza un site web destinat comertului cu produse special concepute pentru stilul de viata vegan, initiativa fiind o continuare a proiectului restaurantului nonprofit Little Pine, informeaza contactmusic.com.

Moby, un cunoscut activist pentru drepturile animalelor si vegan de o viata, a deschis in noiembrie 2015 restaurantul non-profit Little Pine, care serveste mancare vegana, fara derivate animale, in cartierul Silver Lake din Los Angeles.

Acesta isi extinde compania Little Pine cu un site de comert online care cuprinde si „Cadouri inspirate si bunatati Little Pine”, printre care se numara bunuri destinate consumului, produse de sanatate si frumusete, ceaiuri si carti. Toate produsele sunt vegane, prietenoase cu animalele si fabricate etic. Toate profiturile vor fi donate unor organizatii de binefacere pentru animale, la fel cum se intampla cu mare parte din incasarile restaurantului sau.

De asemenea, Moby isi va lansa mult-asteptatul album „Long Ambients 2016: sleep, calm on the site”.


Veganismul este atat o dieta, cat si un stil de viata, ce consta in excluderea folosirii animalelor pentru mancare, imbracaminte sau orice alt scop. Principiul de baza al veganismului este angajamentul etic fata de drepturile animalelor, mediul inconjurator, sanatatea umana si alte considerente religioase si/sau spirituale.

Spre deosebire de vegetarianism, care este este o dieta alimentara, din punct de vedere dietetic, veganismul exclude si mierea, produsele lactate si ouale, iar din punct de vedere filosofic, veganismul interzice folosirea oricarui tip de produs animal, haine si alte accesorii de origine animala.

Moby, pe numele sau adevarat Richard Herman Melville, a inceput sa faca muzica inca de la varsta de 9 ani, la 13 ani avand deja prima sa trupa de muzica punk, Vatican Comandoes. Cariera sa muzicala a capatat in timp valente dintre cele mai diverse, ajungand de la rock, punk si heavy metal la dance, techno si chiar ambiental. Primul sau single, „Go”, a fost lansat in 1991, fiind extrem de bine primit de public si inclus de revista Rolling Stone in topul celor mai bune piese din toate timpurile.

De-a lungul timpului, pasiunea neobosita de a face muzica i-a adus lui Moby vanzari de peste 20 de milioane de discuri in toata lumea, el fiind celebru nu doar pentru compozitiile proprii, ci si pentru colaborarile cu numerosi alti artisti, precum Sophie Elis Bextor, Britney Spears, Gwen Stefani si Kelis, si remixurile realizate pentru staruri ca David Bowie, Metallica, The Beastie Boys si Public Enemy.

Opt albume de studio ale lui Moby au fost premiate cu discuri de aur si platina, acesta lansand nenumarate compilatii si EP-uri. Hituri ca „Hymn”, „Feeling So Real”, „Come on Baby”, „Why Does My Heart Feel So Bad?”, „Lift Me Up”, „Natural Blues”, „Porcelain”, „Find My Baby”, „Jam for the Ladies”, „Slipping Away”, „I Love to Move in Here” i-au adus lui Moby statutul de artist cult in istoria muzicii. De-a lungul carierei, a sustinut peste 3.000 de concerte live, fiind cap de afis la festivaluri internationale precum Glastonbury, Exit, Werchter si Benicassim.16 Feb 2016 - Sursa: MediafaxArticole recente:
@Recomandari
ciolos
6 aprilie 2016
Evenimente ecologice
adopta-o-casa-6-e1434456234818-820x300
28 martie 2016
Schimbari climatice
In 2016 s-a inregistrat cea mai calda luna ianuarie din istoria masuratorilor meteorologice
22 februarie 2016
Energie regenerabila
Producerea energiei regenerabile - tot mai la îndemână
19 februarie 2016
Colectare Deseuri
ONG
Asociaţiile de mediu şi localnicii au spus NU microhidrocentralelor pe râul Nera
19 februarie 2016
Fondul forestier
Drujbele si excavatoarele distrug padurile virgine chiar in acest moment
19 februarie 2016
Alimentatie
Merele, roșiile și portocalele conțin cele mai multe pesticide
17 februarie 2016
Agricultura ecologica
Raport: Pesticidele din hrana bebelușilor: morcovi, caise, pătrunjel cu ciprodinil, clorpirifos, carbendazim
17 februarie 2016
ONG
16 februarie 2016
Protectia Mediului
Alimentatie
16 februarie 2016
Energie regenerabila
16 februarie 2016
Biodiversitate
Asociaţiile de mediu şi localnicii au spus NU microhidrocentralelor pe râul Nera
16 februarie 2016
Biodiversitate
Acvila țipătoare Arlie se întoarce în Brașov. Vine din Namibia și parcurge 25.000 de kilometri
16 februarie 2016
Sanatate
Cum sa-ti prepari pasta de dinti BIO acasa
16 februarie 2016
Stop Abandonului
Masini ecologice
16 februarie 2016
Case Pasive
A stat 10 ani in India si a venit in Moldova cu ideea unei case ecologice: O locuinta din paie
15 februarie 2016
Alimentatie
Ministrul Agriculturii: O parte dintre produsele pe care le consumam sunt otravite
14 februarie 2016
Controlul poluarii
Peste 5,5 milioane de decese premature, cauzate de poluarea aerului în 2013
14 februarie 2016