“Marea Debarasare”, abandonata pana luna viitoare

“Marea Debarasare”, al doilea program dupa “Casa Verde” pe care nu il continua actuala conducere a Ministerului Mediului, presupunea ca in fiecare prima sambata a lunii sa se desfasoare la nivel national colectarea deseurilor de echipamente electrice si electronice de la populatie.
marea debarasare
In ziua de 7 februarie, insa, aceasta actiune nu s-a mai derulat la nivel national, iar guvernantii au spus ca, in cel mai scurt timp, organizatiile colective partenere vor fi convocate la discutii pentru “redimensionarea” programului.

Valentin Negoita, presedintele organizatiei “Ecotic”, a declarat pentru “Adevarul” ca pana in acest moment, asociatia pe care o reprezinta nu a fost invitata la discutii in acest sens.

“Nu am primit pana acum nicio instiintare legata de redimensionarea acestui program si nici despre suspendarea sa. Sper insa ca aceasta campanie sa se deruleze in continuare”, a spus Valentin Negoita.

“Recolamp”, o alta organizatie implicata in program, sustine acelasi lucru. “Oficial, nu ni s-a comunicat nimic despre campanie.

Stiu ca urmeaza sa fie redimensionata, iar din surse neoficiale am aflat ca ar urma ca ministerul sa cheme la discutii organizatiile partenere cat mai repede, undeva prin luna martie”, a declarat Raul Pop, directorul general al “Recolamp”, pentru “Adevarul”.

Sursa: Adevarul

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,205FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente