100.000 de semnaturi pentru oprirea proiectului minier de la Rosia Montana, doar in Bucuresti!

  1
  396
  Nemulțumirea suporterilor a determinat clubul de fotbal CFR Cluj să renunțe la colaborarea pe care o aveau cu Roșia Montană Gold Corporation
  Rosia Montana in UNESCO World Heritage

  Peste 900 de voluntari au participat in ultimele 4 luni la campania de strangere de semnaturi pentru oprirea proiectului minier de la Rosia Montana. Aceasta a fost organizata de voluntari in numele asociatiei localnicilor din Rosia Montana care nu doresc sa isi vanda proprietatiile companiei canadiene.

  Rezultatul acestui efort comun a fost informarea directa a peste 100.000 de bucuresteni, adica 5% din populatia Bucurestiului. Numarul total al semnaturilor, stranse la nivel national, este de 135.000.

  Textul integral al petitiilor adresate Ministrului Culturii si Patrimoniului National, Kelemen Hunor; Ministrul Mediului si Padurilor, László Borbély si deputatiilor poate fi consultat pe www.rosiamontana.net

  Alatura-te eforturilor Campaniei „Salvati Rosia Montana” , semneaza petitia online, da „Like” paginii de Facebook „Rosia Montana in UNESCO World Heritage” si implica-te in actiunile propuse!

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.