Array

A inceput programul ”Vacanta la tara”, desfasurat intre 6 mai si 15 iunie 2012

A inceput programul ”Vacanta la tara”, desfasurat intre 6 mai si 15 iunie 2012

Cea dea a XIX-a editie a Programului Special „Vacante la tara”, care se va desfasura in perioada 6 mai- 15 iunie 2012, va oferi turistilor sejururi de cinci nopti la preturi speciale, se arata in comunicatul emis de Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) Romania.

Destinatarii programului vor fi toate categoriile de turisti care vor avea oportunitatea de a descoperi viata satului, traditiile locului, ospitalitatea specifica acestui tip de turism, precum vor avea si ocazia de a servi o masa traditionala cu bucate specifice zonei pentru care vor opta.

Pachetul de cazare aferent Programului special „Vacante la tara” ofera sejururi de cinci nopti/sase zile la pensiuni de 2 margarete la pretul de 150 lei/persoana. Pentru pensiunile de 3 si 4 margarete, tarifele pentru un sejur au preturi de 195 lei/persoana.

In acest tarif sunt incluse cinci nopti cazare in camera dubla, prima noapte de cazare fiind aferenta zilei de duminica. Sejurul se va incheia in ziua de vineri. Fiecare pensiune participanta in acest program va oferi din partea casei micul dejun.

Filialele ANTREC participante, in prima faza, la acest program sunt: Arges, Alba, Brasov, Buzau, Cluj, Constanta, Covasna, Gorj, Maramures, Neamt, Prahova, Suceava, Valcea.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente