Ajuta-ti copilul sa creasca sanatos!

Ajuta-ti copilul sa creasca sanatos!

Parinti si copii, e mare adunare, mare in acest week-end in Parcul Herastrau! Vom invata impreuna cum sa crestem sanatosi si, in acelasi timp, ne vom distra in aer liber.

Femei fermecatoare, prezentatoare de televiziune, tinere actrite, fotomodele vor da viata fascinantei Terra. Fiecare va purta, pentru cateva ore, o superba, spectaculoasa rochie si aura iubirii materne a Terrei, zeita Pamantului. Astfel, vor aparea in fata copiilor veniti in parc, la Roata Mare, intrarea dinspre Soseaua Nordului, in zilele de sambata, duminica 9 si 10 aprilie 2011, in cadrul evenimentului “Ajuta-ti copilul sa creasca sanatos!” .

Cinci super-eroi o vor proteja pe zeita: Gardienii Terrei. Acestia sunt: Gardianul Pamantului Hranitor, Gardianul Apei Vii, Gardianul Aerului Proaspat, Gardianul Energiei si Gardianul Vietii Fericite. De la ei copiii vor invata cum sa creasca, la randul lor, sanatosi, cum sa o protejeze pe Terra, cea care sustine viata tuturor copiilor Pamantului.

Veniti si voi alaturi de voluntarii Asociatiei Gardienii Terrei in parcul Herastrau, la Roata Mare, intrarea dinspre Soseaua Nordului, sambata, duminica 9 si 10 aprilie, intre orele 09:30 – 12:00 si 16:30 – 19:00.

Pe langa intalnirea cu fascinantele personaje si actorii care le dau viata, copiilor li se pregatesc cadouri si baloane modelate. Vom organiza un concurs de desene pe tema “Fericirea mea!” si vom avea alaturi de noi specialisti in … pictura pe fata!

Pentru parintii participanti la eveniment a fost pregatita o tombola in urma careia pot castiga o petrecere completa pentru copilul drag si prietenii lui sau pot licita pentru a-i aduce copilului acasa, de ziua lui, Gardianul Terrei preferat.

Toti voluntarii Asociatiei Gardienii Terrei va asteapta cu mare drag!

Evenimentul “Ajuta-ti copilul sa creasca sanatos!” face parte din proiectul “Sensibilizarea si implicarea membrilor comunitatii in sustinerea actiunilor de eco-constientizare in randul copiilor”, creat in cadrul programului Filantropie Verde, implementat de Fundatia pentru Parteneriat  si  Asociatia pentru Relatii Comunitare si care beneficiaza de cofinantare din partea Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,542FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente