Array

Alunecarile de teren de la Rosia de Amaradia, reactivate!

Alunecarile de teren de la Rosia de Amaradia, reactivate!
Alunecarile de teren de la Rosia de Amaradia, reactivate!

Nu au scapat bine de ninsorile abundente si misiunea deszapezirii, ca acum se pregatesc de un nou calvar, cel al alunecarii de teren provocate de topirea zapezii. Vorbim despre autoritatile din Rosia de Amaradia care s-au confruntat recent cu aparitia alunecarilor de teren. Zeci de gospodarii risca sa ramana izolate. Primarul localitatii Rosia de Amaradia este convins ca perioada urmatoare aduce destule motive de ingrijorare. Asta pentru ca incalzrea vremii si topirea zapezii vor reactiva alunecarile de teren. Ultimele probleme au aparut in satul Rugetu. O falie dintr-un deal, din apropierea scolii, a opturat un drum din comuna, a precizat primarul comunei Liviu Cotojman.

Din pacate autoritatile nu pot interveni pentru ca risca sa agreveze situatia. Alunecarea de teren ii impiedica si pe enoriasii care ajungeau in fiecare duminica la biserica.

Amenintarea persista, pentru ca localitatea este situata pe deal si fara consolidari temeinice. Autoritatile au facut numeroase demersuri, insa nu s-au primit banii necesari pentru lucarile din comuna.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente